Nyheter

nyheter
03/06/2024

Webshopen är nu up and running!!!

Nu så... Webbshoppen är öppen, allt ska vara igång och fungerar men om ni upplever några problem så hör av er till oss så ska vi hjälpa er.

Läs Mer
nyheter
07/04/2024

Webshop!!!

Det börjar närma sig men vi har inte fått till allt ännu, vår samarbetsparter i webshops äventyret jobbar för fullt och ibland måste sidan gå live för att de ska kunna göra vissa åtgärder. MEN det går inte att beställa via vår hemsida ännu och den kan visa felaktiga uppgifter såsom pris och lagerstatus. Vi kommer slå på stora trumman när allt är 100% men än så länge så får ni gärna återkoppla via mail el telefon så tar vi fram pris och lev tid på det ni önskar.

Läs Mer
nyheter
06/03/2024

Sunny days!!!

Isen har börjat lossna och solen gör sina tappra försök att värma upp oss, vi märker också att planerna på sommarsemester börjar ta form bland våra kunder då förfrågningarna på vår outdoor uthyrning börjar ta fart, riktigt skoj. Ta chansen att komma ut i vär läckra Defender eller hyr ett av våra taktält till din egen bil i sommar.

Läs Mer
nyheter
04/03/2024

Wafabike

Vi håller just nu på att uppdatera vår hemsida med en webbshop för våra Front Runner och Dometic Outdoor produkter, under detta arbete kommer vår hemsida eventuellt att ligga ner i omgångar. Efter Wafabikes konkurs i höstas så kommer vi även sluta sälja elcyklar, de ligger fortfarande kvar på vår hemsida då vi har några demo exemplar kvar till försäljning. Så full fokus på våra läckra eFoils surfbrädor och Outdoor, happy days...

Läs Mer
nyheter
08/10/2023

Wafabike i konkurs

Ett unikt varumärke försvinner från marknaden, Wafabike har tyvärr meddelat oss att de försatt verksamheten i konkurs. Det påverkar inte vår egen verksamhet då Wafabike enbart var en del av vår totala verksamhet men vi kommer sakna deras läckra elhojar. Vi säljer nu ut våra democyklar från Wafabike till 40-60 % rabatt.

Läs Mer
nyheter
20/09/2023

Vinterförvaring av taktält

Trångt om utrymme i förrådet för ditt taktält, vi löser det. Hos oss förvaras tältet torrt och varmt hela vintern, vi torkar upp ert tält om det är fuktigt vid inlämning och vi slår även upp det under förvaring för att vädra ut eventuell fukt. Kostnad för perioden 1 okt - 31 mars är 1900 kr. För tillkommande månader 450 kr/mån. Vårt varmlager ligger i Älta, Nacka.

Läs Mer

Sköna åk för sköna dagar i skogen, på vattnet eller inne i stan, helt enkelt.

Vi är mycket stolta över möjligheten att erbjuda våra kunder marknadens bästa eFoils och outdoor prylar från Front Runner / Dometic Outdoor.

OM OSS

Nu så... Webbshoppen är öppen, allt ska vara igång och fungerar men om ni upplever några problem så hör av er till oss så ska vi hjälpa er.

03/06/2024