Toyota Land Cruiser 75/79 Lastbalkssats / Rännmonterad

SKU: KRTL036
Ett set med rännmonterade lastbalkar för att transportera utrustning på taket när ett fullstort takräcke inte behövs. Denna lågprofilerade lösning inkluderar 4 st 130 mm rännmonterade ben, 2 st 1425 mm lastbalkar, 1 st 10 mm vindavvisare och monteringsanvisningar – alla komponenter som krävs för att montera lastbalkarna på ett fordon med rännor.
Pris: 4030,00 kr
i lager
-
+
Ett set med takmonterade laststänger som används för att transportera utrustning på taket av ditt fordon när det inte finns något behov av en fullständig Front Runner takräcke. Denna låga profil, mindre fotavtryckslösning inkluderar 4 130 mm takmonterade ben, 2 1425 mm laststänger, 1 10 mm taklaststångs vindavledare och installationsanvisningar - alla komponenter som behövs för att montera Front Runner laststänger på ett fordon med regnkanter. Du kanske inte har behov av en full takräcke och upptäcker att du kan klara dig med ett set Front Runner laststänger. Kan användas för att montera ett Front Runner taktält eller andra tillbehör där en låg profil och mindre fotavtryck föredras. Laststängerna monteras direkt på regnkanterna med hjälp av takmonterade ben. Använder samma starka, korrosionsfria aluminiumskenor som finns i Front Runner Slimline II-räcken. De glidande muttrarna i t-spåren möjliggör snabb montering och borttagning av tillbehör och utrustning både på toppen och botten av skenorna. Laststängerna och takmonterade benen kan användas i framtiden som komponenter för att bygga en komplett Front Runner takräcke. Tillverkad av rostfritt stål och en hållbar, väderbeständig svart pulverlackerad aluminium. Inkluderar all hårdvara, komponenter och installationsguiden som behövs för att montera laststänger på ett fordon. Obs: Denna laststångslösning är inte lämplig för Toyota Land Cruiser 75 Troopy-versionen. Ett lämpligt laststångsset KRTL038 finns tillgängligt. Obs: Lasten per laststång får inte överstiga 55 lbs eller 25 kg, och se till att lasten fördelas jämnt. För större laster kan ytterligare laststänger behövas, vänligen kontakta kundtjänst för eventuella frågor.
KRTL036 - Toyota Land Cruiser 75/79 Lastbalksats / Takmontering - av Front Runner Består av: 2x LASS102 - No 2 Ben 130mm (Par) 1x LBSK016 - Taklastbalkspar 1425mm(B) 1x WDLB001 - Lastbalk Vindavledare / 10mm Material Använt: Svart epoxypulver - belagt T6 aluminium Ungefärlig installerad vikt: 8.65kg (19.07lbs) T-spåren på toppen och botten av lamellerna rymmer standard 8mm bultar. För att bestämma den ungefärliga höjden från ditt fordons tak till toppen av ditt Lastbalksats, lägg till höjden av Lastbalken (22mm/ 7/8'') till höjden av Foten, Grab-On Fot, eller Strap-On Fot som anges ovan. Om ditt Lastbalksats använder Ben, lägg till höjden av Lastbalken (22mm/ 7/8'') till höjden av Benen som anges ovan för att bestämma höjden på stället från ditt fordons regnrännor. Om ditt Lastbalksats använder Foträlsar, lägg till höjden av Lastbalken (22mm/ 7/8'') till höjden av Foträlsarna som anges ovan för att bestämma höjden på stället från kronan (högsta punkten) på fordonets tak. Fraktmått: Bredd: 115mm (5'') Längd: 1555mm (61'') Höjd: 180mm (7'') Fraktvikt: Vikt: 8.57kg (19lbs)

Det finns inga recensioner än.

Trångt i förrådet...? Vi erbjuder förvaring på varmlager till fast pris över vintern. Om ni behöver torka ur tältet från fukt så löser vi även det innan vi förvarar ert tält över vintern.

30/09/2024