Faq

Frågor om Efoils

Vilka är ålders- och viktbegränsningarna?

Alla åldrar är välkomna. Under 18 år gäller målsmans godkännande. Yngre barn (ca 10 år och yngre) surfar med fördel sittande framför mamma eller pappa på en större bräda. Vikter upp till 140 kg är välkomna.

Behöver jag ha surferfarenhet?

Inte alls.

Är det svårt att lära sig surfa på en eFoil?

98% av våra elever får uppleva att flyga fram på foilen efter sin första lektion om än kortare sträckor. Det är lättare än att lära sig surfa, och mycket mer spännande.

Vilken utrustning kommer ni att tillhandahålla?

Säkerheten är av största vikt för oss, så vi kommer att förse varje elev med vårdräkt och en flytväst. Allt ni behöver ta med är badkläder och handduk om ni inte vill investera i en superläcker surfponcho från Sweet Rides.

Är detta en farlig sport?

Så länge du följer våra säkerhetsregler så är det en säker aktivitet.

Frågor om uthyrning

Att hyra är smart...

Det finns många olika frågor beroende av vilken produkt som ska hyras, lättats är att bara ta kontakt med oss.

Sköna åk för sköna dagar i skogen, på vattnet eller inne i stan, helt enkelt.

Vi är mycket stolta över möjligheten att erbjuda våra kunder marknadens bästa eFoils och outdoor prylar från Front Runner / Dometic Outdoor.

OM OSS

Det börjar närma sig men vi har inte fått till allt ännu, vår samarbetsparter i webshops äventyret jobbar för fullt och ibland måste sidan gå live för att de ska kunna göra vissa åtgärder. MEN det går inte att beställa via vår hemsida ännu och den kan visa felaktiga uppgifter såsom pris och lagerstatus. Vi kommer slå på stora trumman när allt är 100% men än så länge så får ni gärna återkoppla via mail el telefon så tar vi fram pris och lev tid på det ni önskar.

07/04/2024