Snabbkoppling / DE

SKU: KITC116
Detta kopplingsstycke har ett smidigt, säkert snabbkopplingssystem för att enkelt fästa och koppla loss en gasslang till en grill. Kopplingen är lämplig för 8 mm eller 1/4” vänstergängade (1/4” LH BSP) diameterslangar och har en självförslutande ventil för läckagesäker användning. Den praktiska tryck-och-drag-funktionen möjliggör problemfria anslutningar.
Pris: 150,00 kr
i lager
-
+
En kopplingsdel med snabbkoppling. För enkel frånkoppling och inkoppling av gasslangen till grillen. Passar alla gasslangar med en diameter på 8mm eller 1/4” vänstergänga (1/4” LH BSP). Utrustad med en självförseglande ventil för säker användning. Push-pull-systemet gör det snabbt, säkert och enkelt att koppla bort gasslangen från din grill. Idealisk för campingsemestrar eller hemmabruk.
Består av: 1 x Snabbkoppling Produktmått: 17 mm (0,7 '') L x 17 mm (0,7 '') B x 70 mm (2,8 '') H Vikt: 50 g (1,8 oz) Leverantörens SKU: 338-DE

Det finns inga recensioner än.

Trångt i förrådet...? Vi erbjuder förvaring på varmlager till fast pris över vintern. Om ni behöver torka ur tältet från fukt så löser vi även det innan vi förvarar ert tält över vintern.

30/09/2024