LIFTFOILS

Liftfoils är en familjeägd verksamhet som sedan 2010 är baserat i Puerto Rico. Liftfoils är kända för sina högkvalitativa surfbrädor med foils. 2013 fick en av grundarna, ingenjören och surfaren Nick Leason, en idé om att bygga en bräda med en elektrisk motor, en eFoil. En bräda som kunde lyfta högt över vattenytan utan att vara beroende av varken vind eller vågor.

Idag erbjuder Liftfoils marknadens vassaste och mest kompletta eFoil och utvecklingen går stadigt framåt. Med en batteritid på över 120 min och en maxhastighet på nästan 50 km/h så hinner du köra dig trött flera gånger om.

I sortimentet finns nu fyra olika längder av brädor och en mängd olika vingar och propellrar att tillgå för att passa alla typer av surfare. Liftfoils LIFT3 eFoil ”Formula 1” modell som är tillverkad helt i kolfiber har under 2022 fått sällskap av LIFT3 F där brädan är tillverkad i glasfiber.

Sweet Rides är partner till Liftfoils Sverige och en del av en organisation som vuxit sig global med över 350 partners och över 10.000 sålda brädor.

Från vår butik i Älta så erbjuder vi försäljning och kurser samt test och event. Inget att vänta på, boka in ett besök. Välkomna till Sweet Rides i Älta.